EBRD pomaže Mostaru

Direktorica ureda Europske banke za obnovu i razvoj u BiH Manuela Naessl, mostarski gradonačelnik Mario Kordić i direktor JP “Deponija” d.o.o. Mostar Mirhad Grebivić potpisali su u petak u Mostaru Mandatno pismo, a u cilju rješavanja zbrinjavanja čvrstog otpada.

Grad Mostar i JP “Deponija” pokrenuli su projekt zatvaranja i sanacije tri ćelije odlagališta otpada, izgradnje postrojenja za obradu procjednih voda, nadogradnje postojećeg postrojenja za uporabu materijala kako bi se smanjile količine otpada koji se šalju na odlagalište i izgradnja nove sanitarne deponije.

Europska banka za obnovu i razvoj potpisivanjem ovog mandatnog pisma potvrdila je svoje sudjelovanje u projektu kroz osiguravanje dugoročnog financiranja, u obliku državnog kredita/zajma Bosni i Hercegovini putem Federacije Bosne i Hercegovine za Grad Mostar.

Sve ove aktivnosti grad Mostar kontinuirano poduzima u cilju rješavanja problema zbrinjavanja čvrstog otpada, priopćeno je iz Grada Mostara.

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Mostar)3 komentara

  • Izgleda da je Mario jedini presjednik grada u BiH koji radi za boljitak i zdravu sredinu u gradu Mostaru.
    Ni sakim se ne svadja nego rjesava probleme grada.
    Svaka cas.

  • Mario izgleda da nije preokupiran nacionalizmom niti mrznjom ni prema kome nego je usmjeren na razvoj grada čime se donosi boljitak svim koji zive u njemu i dobiva volja da stručna i radna omladina ne ide vani nego da gradi grad skupa sa Mariom i takvim kao on.
    Slozna braca kucu grade a neslozna razgradjuju. To je dobra poslovica.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.