Dvojicu navijača Željezničara uhitili u groblju u Mokrom (Š.B.), mještani tvrde da su imali oružje

Iako je bio najavljen dolazak navijača Željezničara na utakmicu sa Širokim Brijegom, na Pecari na tribinama predviđenim za gostujuće navijače nije se pojavio nitko. Međutim, neposredno nakon utakmice u mjestu Mokro, točnije u groblju Podjelinak policija je uhitila dvojicu sarajevskih huligana.

Naime, kako ABCportal doznaje po riječima mještana koji stanuju blizu groblja Podjelinak u njihovu ulicu (zaselak) se parkiralo vozilo Mercedes 124 u kojem su bile dvije osobe. Djevojčica iz susjedne kuće vidjela je dvije osobe kako izlaze iz vozila i kako stavljaju pištolje za pojas, te je odmah u plaču obavijestila najbliže koji su organizirali potjeru za huliganima koji su ušli u mjesno groblje. Pošto su ih mještani jurili dvojac je skakao preko grobnica da bi preskočio zid i skrio se u šumarak. No, dvojac koji je vjerojatno pod utjecajem alkohola ili narkotika ubrzo se pojavio na čistinu gdje su zadržani do dolaska policije koja ih je privela u policijsku postaju.

Mještani tvrde da su u automobilu imali dvije torbe (sadržaj poznat policiji) te navijačke transparente. Je li policija otkrila o kome se točno radi i jesu li huligani bili naoružani prilikom uhićenja ili su bacili oružje u šumi pokraj groblja saznat ćemo iz priopćenja policije.

(www.abcportal.info)
18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.