Dvoje Hercegovaca oduševilo nastupima u The Voice Hrvatska – Jabuka.tv

Dvoje Hercegovaca oduševilo nastupima u The Voice Hrvatska

Večeras je na prvom programu HTV-a prikazana treća audicijska emisija u trećoj sezoni reality showa The Voice Hrvatska. A odlične nastupe koji su oduševili publiku i žiri imali su dvoje Hercegovaca, Mostarac Josip Palameta (23) i Daria Ramljak (20) iz Međugorja.

Prvi od njih dvoje nastupio je Mostarac Josip Palameta s pjesmom “Cry Me a River” od Michaela Bublea.

Palameta je svojom izvedbom ostavio bez teksta sve prisutne u studiju, a da stvar bude još bolja, svi iz stručnog žirija u sastavu Ivan Dečak, Vanna, Massimo Savić i Davor Gobac su okrenuli svoju fotelju, što znači da su ga svi poželjeli imati u svom timu.

Palameta je na kraju kao svog mentora izabrao Massima.

Kao posljednja u ovoj emisiji nastupila je Daria Ramljak iz Međugorja, inače poznata iz zajedničkih nastupa sa sestrom Anamarijom, s kojom redovito izvodi duhovne pjesme. Njih dvije su također prošle godine oduševljavale s nastupima u hrvatskom Supertalentu.

Daria je ovaj put nastupila samostalno s pjesmom “Ti me vodi preko voda” od Olivera Dragojevića i svojim glasom je naježila žiri i publiku.

Dariji su se okrenula tri člana žirija Massimo, Vanna i Ivan Dečak. Na kraju nastupa članovi žirija ustali su i zapljeskali sjajnoj Dariji, a publika ju je ispratila ovacijama.

Mlada Međugorčanka kao mentoricu je izabrala Vannu, koja će ju voditi kroz daljnje nastupe u The Voiceu.

U videoprilozima pogledajte sjajne nastupe ovih dvoje mladih Hercegovaca.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.