Dvoboj grupa Filling Silence i My Last Suicide u Bihaću

Za bendove Filling Silence ili My Last Suicide glasat će publika na licu mjesta tokom same svirke, te putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina…

SARAJEVO, 05. RUJAN 2012: Program Jaeger Music Night 2012 nastavlja se posljednjim četvrtfinalnim muzičkim duelom, koji će se desiti u subotu, 08. septembra / rujna u klubu Olimpico u Bihaću. Posljednji četvrtfinalni koncert Programa Jaeger Music Night trebao je biti održan u Livnu u petak 17. augusta / kolovoza, ali je, nažalost, otkazan zbog tehničkih problema, te naknadno zakazan u Bihaću. U okviru ovog koncerta snage će odmjeriti grupe Filling Silence i My Last Suicide. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 21 sat, je besplatan, a kao specijalni gosti nastupit će bihaćki bend Skripta.

Za bendove Filling Silence ili My Last Suicide glasat će publika, i to na tri načina: na licu mjesta tokom same svirke, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Glasanje na web stranici www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina trajat će još sedam dana nakon koncerta, do subote, 15. septembra / kolovoza. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

Nakon održanog prvog polufinala Programa Jaeger Music Night 2012, kada su 25. augusta / kolovoza u Širokom Brijegu nastupili bendovi Big Brothers i Aesthetic Empathy (za koje možete glasati putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina do subote, 08. septembra / rujna), u narednom periodu nas očekuje i drugo polufinale, u okviru kojeg će bend Karma Guru odmjeriti snage sa pobjedničkim bendom posljednjeg četvrtfinalnog koncerta: Filling Silence ili My Last Suicide.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom trajanja Programa.
Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba.

Drink responsibly!

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.