Dvije trećine žena ne zna odabrati pravi broj i oblik grudnjaka

U istraživanju tvrtke Triumph International pokazalo se da 64 posto žena ne nosi odgovarajuće donje rublje. U studiji je sudjelovalo 10.000 žena, a dvije trećine njih ne zna odabrati pravi broj i oblik grudnjaka.

Još je čudniji podatak da 29 posto žena kupuje grudnjake iako su svjesne toga da im ne odovaraju. WWD piše da žene kažu kako do toga dolazi jer im se u tom trenutku na grudnjaku sviđa boja, model ili im se čini seksi pa zanemaruju osnove poput broja košarica ili obujma leđa.

Unatoč tome, oko 73 posto ispitanica priznalo je da se zbog loših odluka na kraju osjećaju loše u takvom donjem rublju te im nelagoda može uništiti dan. Paze li žene više na privlačnost ili odgovarajući broj grudnjaka, to ovisi o zemlji u kojoj žive.

Tako je u Americi 35 posto kupilo odgovarajući grudnjak u posljednjih šest mjeseci, a u Italiji je to učinilo 64 posto dama. U Francuskoj je pravi grudnjak potražilo 42 posto, a u Velikoj Britaniji 37 posto žena. Najmanji je broj njih u Njemačkoj, jer se u toj zemlji pravim brojem grudnjaka pozabavilo samo 25 posto žena. (Tportal.hr)

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.