Dvije godine nosila ogrlicu, ne sluteći što se u njoj skriva

Vrijeme je prolazilo, a Anna nije bila ništa bliže tome da sama pronađe prsten pa se Terry, kako priznaje djelom i iz straha da ne ostane bez prstena, napokon odvažio i isplanirao prosidbu.

Budući da se u slobodno vrijeme bavi rezbarenjem i obradom drva, Terry iz Australije odlučio je djevojci Anni za prvu godišnjicu veze napraviti unikatni komad nakita, prenosi Vecernji.hr.

Tako joj je još prije dvije godine poklonio ogrlicu koju je sam izradio, no ona nije pojma imala da je u privjesak ogrlice sakrio – dijamantni prsten.

Jednom smo šetali tržnicom na kojoj je bilo više prodavača nakita i Anni se jako svidjela jedna ogrlica koju je čovjek za štandom prodavao, a njemu se svidjela njena: malo je falilo da ju skine i mijenja se, srce mi je skoro stalo, prisjetio se Terry kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Preznojio se tako, sjeća se, i kad su u zračnoj luci prije leta prolazili kraj osiguranja, jer se bojao da njegovu tajnu ne otkrije rendgen. No kako je vjeme prolazilo, Anna nije pokazivala da je išta bliže tome da sama pronađe prsten pa se Terry, kako priznaje djelom i iz straha da prsten ne izgubi, napokon odvažio i isplanirao prosidbu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.