Dva igrača Širokog i sedam igrača Zrinjskog na popisu A reprezentacije BiH

Izbornik Mehmed Baždarević objavio je popis premijerligaških igrača koji kandidiraju za A reprezentaciju.

Oni će se 5. travnja okupiti u Zenici, a nakon testova odigrati i kontrolnu utakmicu.

Na popisu su: Samir Radovac (Sarajevo), Haris Duljević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Adnan Kovačević (Sarajevo), Goran Karačić (Zrinjski), Jasmin Mešanović (Zrinjski), Filip Arežina (Zrinjski), Benjamin Čolić (Zrinjski), Daniel Graovac (Zrinjski), Tomislav Tomić (Zrinjski), Ognjen Todorović (Zrinjski), Vedran Kjosevski (Željezničar), Miroslav Stevanović (Željezničar), Kerim Memija (Željezničar), Aleksandar Kosorić (Željezničar), Nermin Zolotić (Željezničar), Srđan Stanić (Željezničar), Adnan Zahirović (Željezničar), Kenan Pirić (Sloboda), Amer Ordagić (Sloboda), Mladen Veselinović (Sloboda), Elvis Sarić (Sloboda), Samir Memišević (Radnik), Dino Beširević (Radnik), Ajdin Redžić (Borac), Mahir Karić (Čelik), Marin Popović (Čelik), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg) i Antonio Soldo (Široki Brijeg).

Po riječima direktora Tehničkog odjela Denijal Pirića, predviđeno je jednodnevno okupljanje nakon utakmica 23. kola.

“Prozivku smo zakazali u utorak u 9.15, a već u deset sati počet ćemo s testiranjem. Poslijepodne, u 15.30 sati, kandidati podijeljeni u dvije ekipe, odigrat će kontrolnu utakmicu i nakon toga se vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima”, kazao je Pirić.

Pored ovih aktivnosti u srijedu, 6. travnja bit će održana radionica na kojoj će sudjelovati šefovi stručnih stožera Premijer lige BiH te izbornici svih muških reprezentacija.

Izbornik Baždarević i njegov stručni stožer će pripremiti prezentacije o “Suvremenoj metodologiji rada u fizičkoj pripremi igrača”, te “Pripremi ekipe za utakmicu”.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

 • Ljudi moji 1 je travanj, dan varalica, a i ako dodje poziv Kozulju i Soldi, momci samo se zahvalaite,dijelit svlačionicu sa Islamistima i Četnicima, NE HVALA unaprijed, bolje negirati za reprezentaciju, nego igrati s njima
  0  0
  • ok. onda nemoj s njima raditi, nemoj jesti njihove proizvode, nemoj slušati njihovu glazbu… momci su profesionalci i samim tim što su članovi nk širokog je dokaz tko su i što su!!!SAMO ŠIROKI!
   0   0
 • Kozulj mora konstantno dobivati pozive u A reprezentaciju…pa momak da igra u Dinamu Mamic bi na njemu masno zaradio…Bravo Zvone samo tako nastavi!
  0  0

Komentiraj: