Dujmović u Širokom predstavio knjigu ”Hrvatska u raljama djece komunizma”

Tihomir Dujmović je u utorak u prepunoj Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu predstavio svoju novu knjigu ”Hrvatska u raljama djece komunizma”.

Najnovija knjiga novinara i publicista Tihomira Dujmovića donosi detaljnu analizu vlasti ”Kukuriku koalicije”. Na nešto manje od 400 stranica Dujmović analizira današnje stanje države ističući da će u slučaju da ova politika dobije još jedan mandat, hrvatska država ostati jedino zemljopisni pojam.

”Dujmovićeva nova knjiga obračun je bez rukavica s ‘Djecom komunizma’ i podignut će puno, prije svega ‘crvene prašine”’, napiso je u recenziji Nino Raspudić.

Predstavljanje knjige organizirao je širokobriješki ogranak Matice hrvatske, a ulomke iz knjige čitala je Lucija Dujmović, autorova kći.

”Skenirajući ovu vlast doslovno od prvog dana, analizirajući sve njihove afere i ključne poteze, Dujmović u knjizi skalpelski razotkriva političke klase, njihovno skromno znanje i svu moralnu sakatost”, kazao je o knjizi rezenzent Goran Marić.

Treći recenzent Andrija Hebrang u recenziji između ostaloga donosi: ”Najnovije djelo Tihomira Dujmovića je knjiga istine o Hrvatskoj. Daje odgovor na pitanje koje nam često postavljaju strani političari, kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomsko i moralno dno!”

Pri kraju knjige nalazi se i poseban tekst pod nazivom ”Idealizam kojeg više nema” posvećen Zvonku Bušiću.

Podsjećamo, Tihomir Dujmović je početkom srpnja 2014. godine u Širokom Brijegu predstavio knjigu ”Tko mi zabranjuje kolumne?”.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


11 komentara

  • pa to su ti VEĆINSKI GOSTI vidimo ih na slikama a NEZAIBILAZNO JE DA SU TU I STARI UDBAŠI Mi domaći ih znamo i vidimo na slici

  • Na promociji knjige nadzočili oni kojim je knjiga i posvećena bivše komunjare,udbaši,njihova djeca. Bravo Dujimoviću ,pun pogodak u Širokom Brijegu. Ali ovaj puta si se našao na bini ispred komunjara i ti si sam upao u ralje komunista i udbe.

  • Mučnina mi je od ovih faca što su se tu okupili. Znamo ih tko su,čiji su,što rade i za koga rade. Pametnom dosta kad sve ovo vidi.Moj Dujimoviću gdje dođe i kome ti pričaš o komunjarama i udbašima,a oni te laganini gledaju i jebu ti sve po spisku. Doduše sada su većina u HDZ-ci,na visokim pozicijama ili ih očekuju.

  • Ima li u publici ikoga tko nije član crkve ili Kradezea?? Vidi Šoljića, najvećeg komunističkog omladinca i funkcionera iz regije. Pitanje za organizatore: zašto niste pozvali Stanka Čolaka i gdina Gorankića???

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.