Dubai službeno član ABA lige

Košarkaški klub BC Dubai od iduće sezone i službeno će biti član ABA lige, objavilo je vodstvo regionalne košarkaške lige.

Prema odlukama Skupštine ABA lige i nakon usvajanja sporazuma od strane dioničara, potpisan je višegodišnji ugovor između BC Dubai i ABA lige. Stoga su definirani svi ključni elementi buduće sportsko-poslovne suradnje, počevši od sudjelovanja BC Dubai u AdmiralBet ABA ligi od sezone 2024/25, navode se na službenim stranicama natjecanja.

Direktor lige Dubravko Kmetović je istaknuo kako je pridruživanje Dubaija ABA ligi na mnogo načina specifični sportsko-poslovni projekt.

Predstavlja viziju koju su klubovi ABA lige jtd prepoznali kao idealnu priliku za ostvarenje dva prioritetna cilja. Prvo, povećati kvalitetu natjecanja, a drugo, otvoriti vrata novom tržištu, što će ubrzati napore ABA lige da postane liga koja generira profitabilnije operacije za dobrobit svojih dioničara, kazao je Kmetović.

Predsjednik kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdul Seid Al Nabodah je kazao kako je oduševljen ulaskom u ABA ligu, prenosi HRT.

S nestrpljenjem očekujemo utakmice u Coca-Cola Areni u Dubaiju, gdje će ljubitelji košarke moći uživati u vrhunskom iskustvu, dodao je predsjednik Dubaija.

Više informacija o ovom projektu bit će na službenoj press konferenciji koja će se održati u utorak, 28. svibnja u Beogradu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.