Državljanin BiH sjeo u pogrešan autobus pa umjesto u Nizozemskoj završio u Danskoj

Jedan državljanin BiH je na stanici u njemačkom Hamburgu ušao u pogrešan autobus pa je umjesto u Nizozemsku otišao do Danske.

Sve se dogodilo u srijedu, 6. travnja.

Portal Nordschleswiger prenosi da je zbog ovoga bh. državljanin “zaglavio” u policiji u Flensburgu, te da je bio pod utjecajem alkohola. Danska policija je ovog 45-godišnjaka dovela iz autobusa jer je putovao bez ikakvih dokumenata i novca.

U policijskoj stanici se uspostavilo da je zapravo htio doći u grad Eindhoven u Nizozemskoj, a odatle letom za BiH. Autobus je kretao s glavne stanice u Hamburgu u Njemačkoj gdje je muškarac spremio sav svoju prtljaga, jaknu s putovnicom, novčanik i mobilni telefon.

Nešto prije polaska, muškarac je izašao iz autobusa, a zatim je očigledno ušao u pogrešan, koji je bio identičan zeleni autobus, ali je vozio za Kopenhagen, glavni grad Danske.

Kako je navedeno u vijesti objavljenoj na stranici Federalne policije bundespolizei.de, svoju grešku primijetio je tek na danskoj granici. Policija je kontaktirala bh. veleposlanstvo u Berlinu i tu je dobila informacije o osobnim podacima ovog muškarca, prenosi Faktor.ba.

Veleposlanstvo je poslalo i autobusnu kartu da se čovjek vrati svojim stvarima u Eindhovenu. Kako bi bili sigurni da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, službenici su ga odvezli do stanice i stavili u međugradski autobus, koji je bio spreman za polazak.

(www.jabuka.tv/Foto: Ilustracija)

3 komentara

 • Maro, Maro, Marice
  duso moja i srce
  Maro, Maro, Marice
  ko to bebe navije

  Ma-ma-ma Maro, Maro, Marice
  sunce mi najmilije
  Maro, Maro, Marice
  pricaj malo sporije

  Do devet sam s klapom bio
  popio sam jedno pivo
  bio sam na rivi

  Umalo sam kuci kreno
  na autobus hvati zenu
  sjeo sam na krivi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.