Drugi rođendan Addiko banke: Grudski školarci dobivaju udžbenike

Prije dvije godine, na Međunarodni dan štednje, Addiko brend je i službeno ušao na bh. tržište.

Predsjednica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo Sanela Pašić izjavila je da su svojim klijentima uspjeli pokazati da bankarstvo može biti jednostavno i jasno te da i u narednom periodu nastavljaju s pozitivnim poslovnim trendovima, rastom i ambicioznim razvojnim planovima.

Kao i prethodne godine, i ove ćemo rođendansku radost podijeliti s klijentima, omogućavajući im 31. listopada plaćanje računa bez naknade u svim poslovnicama Addiko banke, dodala je Pašić.

Osim toga, kako je dodala, dijelu učenika u školama u Sarajevu, Bijeljini i Grudama, kojima su prošle godine donirali školske ormariće, donirat će dodatne školske udžbenike koje će učenici koristiti u školi, kako bi im olakšali školske torbe i omogućili praviliniji tjelesni razvoj.

Rođendan ćemo obilježiti nizom aktivnosti, među kojima bih istaknuo druženje za mališane s područja Starčevice na nedavno otvorenom Addiko dječjem igralištu, kazao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka te dodao da će se mališani na igralištu moći igrati, družiti s omiljenim likovima iz crtanih filmova i saznati više detalja o štednji i njenoj koristi.

Addiko banka tijekom proteklih dviju godina značajno je poboljšala sve ključne poslovne indikatore, financijske rezultate, kvalitetu imovine i postavljeni su temelji za kontinuirano održivi rast, priopćeno je iz te banke, prenosi Fena.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.