Drugi dan Makeovera na mostarskom Sajmu protekao je uz promociju mode, ljepote i plesa

I sajamski dan u petak protekao je u znaku ljepote, mode i plesa. Kako smo obećali donosimo vam kratki presjek današnjih zbivanja na glavnoj pozornici u sklopu zabavnoga programa Mostarskog sajma 2019.

Drugi dio Makeovera prosao je u super veselom ozračju. Makeover team u sastavu Blaga Pavlak (dizajn i kreacija), Suzana Dodig (MUA) Frizerski salon SEKA i Beauty salon Dzana, u petak su finalizirali i prezentirali izgled i promjenu imagea nase dobitnice Anđele Rozić.

Andela je uz prekrasnju haljinu dobila i unikatnu torbicu Ma Cheri by Marijana Dukić i nakit s potpisom TKM Design iz Opuzena, Artdeco poklon paket, poklon Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke MCI iz Sirokoga Brijega.

Osim sto je uradila divnu kreaciju za našu dobitnicu, Blaga Pavlak je promovirala i dio svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto, kao i nas dugogodišnji partner butik COOL, koji je bio zadužen i za odijevanje naše voditeljice Mateje Ane Pavlović, a sve kreacije nosile su manekenke modne agencije GLOSS.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora zabavnoga programa – Hercegovačke pivovare i Mostarskog piva, te HT Eronet, kojima se od srca zahvaljujemo kao i naravno svim nasim medijskim partnerima.

Uživali smo i u plesnim koreografijama naših plesnih klubova PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash, ŠPK Zrinjski, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D.

Bogat plesni program na drugom danu Makeovera

U Paviljonu II takoder je bilo veselo i zanimljivo obzirom da smo dobili pobjednicu nagradne igre koju smo za sve posjetitelje organizirali u suradnji sa SINKROMO najmeštajem iz Mostara.

 

Tatjana Čarapina bila je najsretnija danas i osvojila je tu super vrtnu garnituru.

A na slatkom kutku danasnje slatke delicije spremili su nam Darija Bojović (Slatki uzitak Mostar) kao i ucenici srednje skole fra Slavka Barbarića iz Čitluka.

Slatki dio na Makeoveru je oduševio

Sutra je (subota) na programu od 12 sati Dječji plesni program, a veselo će nam biti večeras kao i u  subotu večer u TABOO Restoran i bar gdje vas očekuje DJ Bosso i Ladies Night.

Završen prvi dio Makeovera na mostarskom Sajmu

*PR Članak