Drugi dan Hercegovina Adventure Weeka

Drugi dan Adventure Weeka, završnog događaja cjelokupnog projekta Adriatic Canyoning započeo je u Širokom Brijegu obilaskom Franjevačkog samostana, riznice i galerije te Akademije likovnih umjetnosti. Sudionici su se nakon toga uputili prema kanjonu Borak gdje im je bilo dostupno nekoliko adrenalinskih opcija.

U zahtjevnoj canoyning turi u trajanju od tri sata sudionici su upoznali kanjon Borak sa vrelima, slapovima, špiljama i stjenovitim klisura koji s prirodnom vegetacijom čine izvanredan sklad prirodnih ljepota atrakcija.

Sudionici su mogli isprobati i stijenu za sportsko penanje koja se nalazi na samom ulazu na kanjon Borak ili prošetati uređenim pješačkim stazama kroz kanjon Borak. Sve adrenalinske ture održavale su se uz pomoć stručnih instruktora GSS stanice Široki Brijeg.

Poslijepodne se program seli u Grude gdje će se sudionici upoznati s ljepotama i znamenitostima ovog kraja te se uputiti prema kanjonu Peć Mlini i Ravlića pećini.

Adventure Week nastavlja se sutra, zadnjim danom koji je rezerviran za opušteni obilazak lokacija u Peć Mlinima i sudjelovanje u adrenalinskim aktivnostima za sve koji nisu stigli probati dan prije, priopćeno je iz Grada Širokog Brijega.

Počeo dugoočekivani turistički projekt “Hercegovina Adventure Week”

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Široki Brijeg)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.