Dropbox predstavlja unaprijeđenu aplikaciju za Android

Problem sa razvojem aplikacija za različite platforme je taj što se programeri u početku obično fokusiraju na jednu platformu a nakon određenog vremena se posvete razvoju aplikacije za drugu platformu. To uobičajeno rezultira time da aplikacija dobija nove funkcije prvo na jednoj platformi, pa tek nakon izvjesnog vremena, ta unaprijeđenja se implementiraju u aplikaciju temeljenu na drugoj platformi, prenosi Engadget.com.

Takav slučaj je i sa Dropbox funkcijom skeniranja dokumenata koja je konačno stigla na Android.
“Naša Dropbox mobilna aplikacija za Android ima novu funkciju koja će olakšati rad sa njom. Skener dokumenta je jedna od najpopularnijih funkcija na iOS aplikaciji a sada je omogućeno da skenirate štampane ili rukom pisane dokumente i na vaš pametni telefon kojeg pokreće Android operativni sustav” poručuju iz Dropboxa.

Također je moguće koristiti funkcije kao što su ‘crop’ ili rotiranje vaših scan-ova kako bi snimili pravu fotografiju, pa čak i da skenirate više stranica u jedan PDF. Dropbox svakako nije prvi koji je ponudio ovakvu funkciju, ali ukoliko se oslanjate na ovu aplikaciju, onda će vam funkcija biti korisna.

(www.jabuka.tv)




Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.