Dream team Prijatelji predstavili novu pjesmu i spot

Nakon prvobitne postave Dream Team Babe, koje su popularnost stekle na natjecanju Super Talent u Hrvatskoj, nastavljaju glazbenu karijeru u izmijenjenom sastavu pod nazivom Dream Team Prijatelji.

Njihova nova pjesma naziva “Moj narode u tuđini” i spot su premijerno predstavljeni u petak na CMC TV.

Glazbu i tekst za spot napisala je Nada Lauc, aranžman su uradili Ivan Del Loco i Tihomir Ivanetić, glazbeni producent i ton majstor je Tihomir Ivanetić – Rockoko studio.

Pjesmu izvode Nada Lauc i Vanja Herceg iz Ljubuškog – Hercegovine, Marina Šunjić iz Dalmacije i Nada Mihić iz Slavonije.

Ova je pjesma napisana već ranije, ona je čak i snimana, ali to nije bilo ono što sam željela. Pošto pjesma govori o našim ljudima u tuđini odlučila sam okupiti Hercegovinu, Dalmaciju i Slavoniju, jer svi smo mi povezani tim odlascima u tuđi svijet.

I sama pjesma nam poručuje „Moj narode u tuđini vratite se Domovini“, a to je poruka svim Hrvatima koji se nalaze u tuđini, kako onima iz Hercegovine, tako i onima iz Dalmacije i Slavonije, kao i iz ostalih naših krajeva od Bosne do krajnjih područja Hrvatske.

Željela bih ovim putem najaviti još jednu pjesmu koja je u pripremi, a to je pjesma o Ljubuškom i obnovi naše Kule, koja će uskoro ugledati svjetlo dana, kazala je za Radio Ljubuški „baba“ Nada, prenosi Ljportal.

Dream Team Babe iz Ljubuškog promijenile ime

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.