Drama u studiju: Nastup jednog kandidata pošao po zlu, žiri u panici zvao liječnike

Jedan zanimljiv nastup audicijske emisije showa ”Britain’s got talent” u Manchesteru skoro je pošao po zlu. Trik jednog mađioničara zaprepastio je žiri i publiku, a zbog njegove točke u studiju je zavladala prava drama.

Naime, mađioničar je bio tijekom točke s lisicama potopljen u vodu, a svi članovi žirija bili su uključeni u njegovu izvedbu tako da su dobili ključeve kojima su mogli spasiti mađioničara.

Svaki ključ iskorišten je u jednom dijelu točke, sve do posljednjeg ključa koji je dodijeljen članu žirija Davidu Williamsu, a služio je za konačno oslobođenje mađioničara. Njegov ključ ostao je na stolu, a zbog te pogreške mađioničar je skoro ostao zarobljen u kavezu s vodom.

Da su stvari izmakle kontroli, prvi je shvatio Simon Cowell koji je odmah pokušao prekinuti točku te je tražio da se pozove liječnička pomoć, piše Metro.

Bilo je jezivo. David je prestravljeno stajao na pozornici, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu točku te je pozvan liječnik, rekao je izvor za Metro.

Kazao je i kako su najprije svi mislili kako je sve dio performansa.

Brzo se shvatilo da je u pitanju stvarna opasnost. Srećom, izvođači su na vrijeme uspjeli ispraviti pogrešku, ali u jednom trenutku svi su se prepali da će točka završiti katastrofom i zavladala je opća panika, dodao je.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.