Bh. influencerica primila groznu poruku od 16-godišnjaka, pa mu nazvala majku

Influencerica Hana Hadžiavdagić objavila je na Instagramu video u kojem je opisala netipičnu situaciju koja joj se dogodila na toj društvenoj mreži.

Hana je, naime, primila ružnu poruku od 16-godišnjaka, te mu je zbog sadržaja koji ju je uznemirio odlučila nazvati majku.

Ne bih reagirala tako kako jesam da se nije radilo od dječaku od 16 godina. Poruka je bila veoma uvredljiva, ne želim je ponoviti jer je užasno degutantna i ticala se preminulih članova moje obitelji. Ja to ni najgorem neprijatelju ne bi mogla napisati.

Hana je dodala da je otkrila da je dječak član Saveza karatista Bosne i Hercegovine, pa je pronašla njegova trenera, nazvala ga i od njega dobila broj 16-godišnjakove majke.

Oko devet navečer sam nazvala gospođu. Lijepo je razgovarala sa mnom. Bila je zgrožena činjenicom da njen sin od 16 godina, jedan sportaš može tako nešto napisati ničim izazvan, kazala je influencerica u videu te naglasila da nije bila svjesna da je napravila dobru stvar, piše Večernji.hr.

Tek nakon razgovora s prijateljima postala je sigurna da je bila u pravu.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

 • JE BRTE! NJOJ SE JAVIO 16- godisnjak, A ONA PRIJAVILA, A DA JOJ
  SE JAVIO NEKI STARKELJA , KOME BI GA PRIJAVILA?? ISTO MATERI? U UOSTALOM , VI SA PORTALA, STA JE ONA VAMA, DA JE ONA VASA BRIGA?? ZASTO NE BLOKIRATE VAKE VISTI? ISTO KO MOJ KOMENT!

  7
  10
 • Nije ni meni simpatična al nemam potrebe ništa joj ružno reci i želim joj sve najbolje. Pa zato ne razumijem ovu vašu potrebu da dajte potporu nasilju bilo koje vrste. Tako bi svatko trebao učiniti kad su djeca u pitanju. Moraju postojati granice kako se smiju ponašati jer ako ih roditelji kući ne odgoje, ako ih društvo podržava u zlu, čemu se možemo nadati? Srećom naišla je na razumijevanje majke tog mladog nasilnika, jer današnje majke odobravaju svaku gadost sto je napravilo “rođeno njeno”. Užasno je gledati ovu mladost oko sebe koja nema nikakav autoritet ni kod kuće ni u školi, koju oblikuju razni pogubni trendovi.

  5
  4
 • ali „ anonimna“ u 9.38:: sad kad si se razbudila: ova zenska je javna osoba, ne javna kurva, vec javna na svojoj stranici! Koji put vec ovinsa portala o njoj pisu??? Odkad ja citan ovi portsl triputa vec! Jeli zasluzila toliko paznje od ovi sa portala?? Ja mismim da ona ima kamere na svakom coskz u kuci! A sto nece svit gledat! Kad joj jedno dite more stranu orvorit, a to one i traze, onda ko nemore! Ja necu otvorit, jer ko je ona? Influ! Influ! Unflu, sta?? Vec uzivaj u kavi! A onoj : eno suda! Ne mater zvati!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.