Drago Martinović novi predsjednik Skupštine širokobriješkoga Crvenoga križa

U utorak je u kinu Borak u Širokom Brijegu održana Izborna skupština Crvenoga križa Grada Širokoga Brijega na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Još jedan četverogodišnji mandat jednoglasno je osvojio dosadašnji predsjednik Predsjedništva Crvenoga križa Široki Brijeg, odnosno predsjednik, Srećko Slišković. Njegov zamjenik bit će Slaven Ljubić. Osim navedenih Sliškovića i Ljubića, Predsjedništvo još čine Drago Martinović, Željko Vukoja, dr. Gorjana Smiljanić, Slavica Ćužić, Mario Lovrić, Sandra Šantić i Radica Knezović.

Novi predsjednik Skupštine širokobriješkog Crvenog križa je Drago Martinović, a na mjesto njegova zamjenika imenovan je Mario Lovrić.

Također, širokobriješki Crveni križ će u Crvenom križu Federacije BiH predstavljati Željko Vukoja, a izabrano je i sedam zastupnika u Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke. Uza sve ovo, imenovano je i tročlano Povjerenstvo za informiranje i marketing Crvenoga križa Grada Širokog Brijega te Nadzorni odbor. Od 37 članova koji čine Izbornu skupštinu bilo je nazočno njih 29 te su sve odluke donesene jednoglasno.

Na kraju je održana kratka svečanost kada je novoizabrani predsjednik Skupštine Drago Martinović uručio zahvalnice medijima za aktivno praćenje rada Crvenoga križa Širokoga Brijega te, kako se navodi, za izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku. Zahvalnice su dobili Jabuka.tv, SirokiBrijeg.info, ABCportal.info, Radio Široki Brijeg, Običan radio, Bljesak.info te Službena stranica Grada Širokoga Brijega.

(www.jabuka.tv)


17 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.