Dragan Čović: “Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora”

U Domu kulture Žepče upriličena je svečana akademija u povodu obilježavanja 29. obljetnice osnutka Općinskog odbora HDZ BiH Žepče.

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Draganom Čovićem i predsjednikom OO HDZ BiH Žepče Josipom Martićem, položilo je vijence i svijeće na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima u Žepču prije početka svečane akademije.

Sve nazočne, u ime domaćina, pozdravio je predsjednik OO HDZ BiH Žepče i ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić koji je nazočnim čestitao obljetnicu.

Martić se posebno zahvalio svima koji su dali svoj doprinos uspjesima i pobjedama ove Općinske organizacije HDZ-a BiH proteklih godina te pozvao na još upornije zalaganje u budućnosti.

Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora, kazao je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović obraćajući se na stranačkoj obljetnici u Žepču.

Koliko god je teško i koliko god ima razočarenja u tom našem dogovaranju, tri predstavnika, tri partnera, nama je prevažno da smo dio te političke utakmice, i tko god pokuša izmjestiti HDZ BiH iz tog procesa jasno je kako bi to završilo. To nismo dozvolili svojim političkim djelovanjem i ja ću vas s te strane motivirati da tako i nastavimo, poručio je Čović.

Predsjednik Čović, u svome obraćanju je čestitao vodstvu stranke na predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru Žepča, te ih pozvao da ustraju i dalje u dobro organiziranim poslovima, planovima i obavezama kako su to radili i do sada.

Važno je da mi na ovaj način kao jedna velika obitelj šaljemo poruku iz Žepča iz ovog prostora županije Zeničko-dobojske i čitave BiH. Ja sam preponosan na ono što smo mi radili ovih 29. godina. Oni koji su malo stariji znaju koliko je to bilo teško vrijeme i vrijeme izazova, kazao je Čović.

Žepački kraj je ponovno zaslužio, odnosno ovaj prostor da ima svog predstavnika i na federalnoj i na državnoj razini vlasti. I to je nešto što daje za pravo svima vama da možete sutra mnogo značajnije participirati u svim institucijama, poručio je Čović.

Nazočnima su se obratili još i Ivo Tadić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH ZE-DO županije i predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH te Mato Zovko, član Predsjedništva HDZ-a BiH i načelnik Općine Žepče.

Svečanoj akademiji povodom 29. Obljetnice HDZ BiH Žepče, pored domaćeg članstva, nazočili su brojni istaknuti gosti, stranački dužnosnici iz izvršne i zakonodavne vlasti sa svih razina, navode u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora, I bez tebe bivseg udbaša na celu te zlocinacke antihrvatske organizacije. Koja je opljackala i raselila Hrvate kao niti jedan tiranin u povjesti do sada.

  • Da se uopće nisi ni rodio, a da tvoj kradeze nije niti osnovan nami bi bilo bolje! Nema napretka nama sa tobom dragane

  • dodje kraj svakome rekao je bog možeš kako hoćeš ali ne dokle hoćeš ako ništa ujte kakvu bolešćurinu da se pregledaju vidjeli bi koliko ih je zdravi

  • Dragane, spasioce nas… hvala ti na svemu…! Sa tobom nam je tako dobro, osjecamo se tako mocno i sigurno. Svi mi mladi, fakultetski obrazovani, branitelji, umirovljenici, radnici… Ti si nas zastitnik i spasioc. Hvala ti velika Dragane…

  • Bože dobri im se više daa.Kao da smo ćoravi pa ne vidimo sve ove godine.Dica nam u grobu,Zašta,druga iseliše jer im se više gadi slušati i gledati sve ove likove na čelu i sa krasićem.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.