Dr. med. Ivan Landeka izabran za predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ZHŽ

Na Izbornoj skupštini Županijske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Zapadnohercegovačke županije održanoj u Širokom Brijegu izaslanici iz četiri općinska odbora u ovoj županiji izabrali su novi saziv Županijskog i Nadzornog odbora, kao i Predsjedništvo koje će voditi Mladež u ZHŽ-u naredne dvije godine.

Za novoga predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ZHŽ jednoglasno je izabran dr. med. Ivan Landeka iz Ljubuškog. Novoizabrani potpredsjednici su Stjepan Marić (Široki Brijeg), Viktor Vukoja (Grude) i Želimir Bakula (Posušje). Marija Vukoja (Grude) obnašati će dužnost tajnice, dok je za rizničara izabran Zvonimir Širić (Posušje).

Dosadašnji predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ZHŽ Ante Čolak Skupštini je podnio izvješće o radu u kojemu je naglasio da je Mladež HDZ BiH u Zapadnohercegovačkoj županiji u protekle dvije godine napravila veliki iskorak te da je takvo nešto rezultat rada članova Mladeži u svim općinskim odborima ove županije.

Novoizabrani predsjednik Landeka zahvalio se članovima Županijskog odbora na ukazanom povjerenju te je istaknuo kako će se Županijski odbor Mladeži HDZ BiH ZHŽ i u ovome sazivu nastaviti zalagati za što bolji položaj mladih, kako u stranci, tako i u sredini u kojoj živimo.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.