Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu

U Bosni i Hercegovini u subotu, 31. prosinca na Silvestrovo, bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima s mrazom i maglom po kotlinama središnje i istočne Bosne. Jutarnje temperature od -10 do -3, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -2 do 2, na jugu od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih.

Stabilnije vremenske prilike s više sunca ugodno će u subotu djelovati na većinu populacije. Kronični bolesnici trebaju biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom obzirom da će temperature biti niske. Neophodno je posvetiti pozornost prikladnom odijevanju i zaštiti od hladnoće, naročito tijekom jutra i večeri.

U BiH u nedjelju, 1. siječnja na Novu godinu, bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima s mrazom i maglom po kotlinama središnje i istočne Bosne. Jutarnje temperature od -11 do -4, na jugu od -2 do 3, a dnevne od 1 do 7, na jugu od 6 do 10 stupnjeva Celzijevih.

U ponedjeljak, 2. siječnja, u BiH bit će sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U večernjim satima naoblačenje sa zapada. Jutarnje temperature od -6 do -1, na jugu od -1 do 4, a dnevne od 3 do 9, na jugu od 7 do 11 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Podsjećamo, 2. i 3. siječanj 2017. godine neradni su u Federaciji BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: