Dotaknuo dno: Johnnyju Deppu okreću leđa i najbliži suradnici

Osim što je u ratu s bivšim partnerima i menadžerima, holivudski glumac Johnny Depp koji već godinama živi vrlo problematičnim načinom života sada je u sukobu i s dva osobna zaštitara koji ga optužuju za nehumane uvjete rada.

Rastrošan stil života doveo ga je do ruba bankrota, a golemo bogatstvo koje je zaradio snimajući neke od najgledanijih američkih filmova spiskao je uglavnom na umjetnine, opijate, alkohol i nekretnine.

Slavni glumac bankrotirao: Na vino mjesečno trošio 30.000 dolara

Nakon toga uslijedio je i turbulentan razvod od glumice Amber Heard koji ga je kako tvrde njegovi bližnji, dotukao.

Iako je Johnny Depp pokušao u javnosti stvoriti sliku osebujnog umjetnika protiv kojeg su se svi urotili, a posebice kada je ušao u sudski proces s bivšim partnerima i menadžerskim timom koji je stajao iza njega dugi niz godina, izgleda da mu baš i ne uspijeva.

Strani mediji donose, kako je Depp trenutno na sudu i s dva privatna zaštitara koji su o njemu brinuli punih 11 godina. Riječ je o Eugeneu Arreoli i Miguelu Sanchezu koji su ovaj tjedan predali tužbu protiv bivšeg šefa Johnnyja Deppa, tvrdeći kako ih je izrabljivao i nikada platio njihove prekovremene sate koje su odradili.

Zato sada traže naknadu svih neplaćenih sati koje su odradili.

Njihove smjene bile su po 12 sati na dan i to bez minute pauze i ijednog obroka u danu. Osim toga rad im je uključivao, kako tvrde, i neke radnje koje nisu u opisu njihova posla.

Tvrde kako su osim financijskog kraha i čudnog ponašanja osebujnog glumca, često bili zaduženi i kao dadilje njegovoj djeci ili pak osobni vozači. Glumac naime iz braka s francuskom glumicom i pjevačicom Vanessom Paradis dijeli 18-godišnju kćer Lily Rose te dvije godine mlađeg sina Johna.

Svjedoci su svih Deppovih prevara, ali i njegove mentalne preobrazbe. Kao da je bio odvojen od stvarnosti. Najsnažniju promjenu na njemu uočili su početkom 2016. godine, kada je Depp učinio zaokret u svom menadžerskom timu, što je izazvalo i financijsku pomutnju. Novca nije bilo za nikoga osim za njega samog, kazali su za britanski Daily Mail odvjetnici zaštitarskog dvojica koji čeka prve parnice. Iste su godine, tvrde počele i prijevare u poslovnom smislu.

Glumac je otkazao suradnju s agencijom za osiguranje i sam zaposlio Arreolia i Sancheza, inače umirovljene američke policajce. Sve to učinio je kako bi izbjegao platiti porez agenciji.

Vrhunac nezadovoljstva djelatnika osiguranja dogodio se kako je Johnny pretjerao s opijatima i kada se više ni sam nije znao kontrolirati.

Našli su se u situacijama koje su zahtijevale mnogo više od onog što se očekuje od jednog tjelohranitelja. Često su bili upleteni u nelegalne radnje i morali svjedočiti takvim događajima, dodaju iz odvjetničkog tima koji zastupa zaštitare. Naglašavaju i kako je zapravo najveća opasnosti i prijetnja Johnnyju Depp bio on sam i njegovi poroci koje nije znao ostaviti.

Jedan od tjelohranitelja na sudu je prepričao nesretnu anegdotu iz noćnog kluba kada je svom poslodavcu morao čistiti lice od opijata koje je tu noć koristio, sve kako ga javnost ne bi vidjela u tom stanju, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.