Donosimo što se sve ruši u Franjevačkoj ulici u Mostaru

Svi bespravno sagrađeni objekti tijekom proteklih dvadesetak godina na području Mostara u idućim mjesecima bit će uklonjeni, a lokacije na kojima su se nalazili preuređene, piše Večernji list. Naime, Gradska uprava Mostar, u skladu s planom demolicije koji je izradio Zavod za prostorno uređenje grada Mostara, nastavlja aktivnosti na uklanjanju nelegalno sagrađenih objekata u užem gradskom području, priopćeno je iz Ureda za informiranje Gradske uprave Mostar. Uklanjanje bespravnih objekata započet će danas na području na kojem se izvode radovi na postavljanju kolektora. Pripreme za rušenje su započele već jučer kada se radilo na tehničkim pripremama (isključivanje struje, vode…).

Uklanjanje bespravnih objekata izvršit će se na potezu od Trga Tihomira Mišića, duž Ulice fra Didaka Buntića, do Franjevačke ulice.

“Onim vlasnicima nelegalnih objekata koji su se o njihovu uklanjanju dogovorili s izvođačem radova neće biti ispostavljen račun za spomenute radove”, navedeno je u spomenutom priopćenju iz Gradske uprave Mostar.

franjevacka-rusenje

Inače, prema planu demolicije koji je izradio Zavod za prostorno uređenje grada Mostara, a koji je objavljen na službenim stranicama Gradske uprave, bit će uklonjen veći broj objekata na Bijelom brijegu, Balinovcu, Rondou, Bišća polju, Rodoču, Sjevernom logoru, Zaliku, Zgonima, te užem središtu grada.

(Večernji list)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.