Donosimo program ovogodišnjih Šimićevih susreta

Ovogodišnje izdanje Šimićevih susreta održat će se od 22. do 26. travnja.

Program počinje 22. travnja u 19 sati svetom misom u župnoj crkvi u Drinovcima, nakon koje će se u dvorani iza crkve održati „Susret s drinovačkim pjesnicima“ te otvaranje izložbe umjetničkih djela s Prve likovne kolonije u Gorici “Zvonko Bušić Taik – 32-godišnji uznički san o slobodnoj domovini Hrvatskoj”.

Program se nastavlja u Mostaru 24. travnja poetskim kolažom o Antunu Branku Šimiću, koji će se održati u Galeriji kraljice Katarine Kosače s početkom u 12 sati. Prije poetskog kolaža predviđeno je polaganje cvijeća ispred spomenika Antunu Branku Šimiću u Mostaru.

Ovogodišnje izdanje Šimićevih susreta održat će se od 22. do 26. travnja

Posljednjeg dana Šimićevih susreta, 26. travnja u 10 sati, u srednjoj školi u Grudama održat će se susret književnika Željka Ivankovića i Josipa Mlakića s učenicima, a u isto vrijeme književnici će se družiti s učenicima osnovnih škola općine Grude.

U 11:30 sati bit će položeno cvijeće i molitva kod bista braći Šimić ispred osnovne škole u Drinovcima, a u 12 sati u Peć Mlinima, ispred Ravlića pećine, svečana akademija u čast Antunu Branku i Stanislavu Šimiću, najavili su organizatori.

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.