Donatorska večer Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”

U organizaciji Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” i prijatelja, 23. studenoga u dvorani “Queen” Mepas Malla u Mostaru u 19 sati održat će se donatorska večer pod nazivom “Pomozimo zajedno”.

Pokrovitelji ove donatorske večeri su predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg i gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić, prenosi Fena.

Ukupan prihod od donacija bit će utrošen u svrhu pružanja besplatnoga smještaja, prehrane, prijevoza i drugih oblika pomoći za korisnike Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” koji se liječe u Zagrebu.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Fra Mladen je bio pravi fratar koji za svoga života nije tražio ni priznanja,ni časti,ni pričao o svojim djelima,niti tvrdio da je svetac…To znaju svi koji su ga poznavali ..Molila bih Vas da ime tog čovjeka izostavite iz svojih komentara jer on to ničim nije zaslužio.Još nešto Udruga nije fra Mladen!!!Za sve dobre ili loše stvari koje ta Udruga radi imate imena odgovornih osoba te Udruge ,pa izvolite njih hvaliti ili komentirati.Fra Mladena ostavite da počiva u miru Božjem jer je on to sigurno zaslužio

  • Svak ce svakome naci manu ili nesto da popljuje nekoga gledajuci samo iz svog kuta..voljela bi da ta udruga nikad nikome ne zatreba… A znam da je ta udruga pomogla mnogima..olaksala im put kroz teske trenutke bolesti i izgubljenosti,papirologije i drugih mnostva stvari kad kad ljudi od muke ne mogu da misle..oni su organizirani i pruzaju ruku..zamisli se kad si to ucinio ti..i kad imas nekoga da te kroz sve to vodi,zahvali… pomozi ..ne trazi razlog da pokudis svaki dobar korak nekoga,jer ga ti ne cinis. Nemoj ni pokusati zamisliti sto bi ucinio za svoje bolesno dijete,kad bi znao imalo…ne bi osuđivao..vec pomogao a ne trazio kakav je tko i gdje bio i sviđa li ti..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.