Don Damir Stojić predvodi duhovnu obnovu u Međugorju

Don Damir Stojić

Župa Međugorje i ove godine organizira duhovnu obnovu župe 15.,16. i 17. ožujka (četvrtak, petak i subota).

U crkvi sv. Jakova u Međugorju molitva krunice je u 17 sati, sv. misa u 18 sati, a nakon sv. mise u dvorani sv. Ivana Pavla II. (žuta dvorana) bit će predavanje i razmjena iskustava. Duhovnu obnovu predvodit će don Damir Stojić.

Don Damir je poznati hrvatski svećenik, salezijanac, studentski kapelan grada Zagreba. Završio je osnovnu i srednju salezijansku školu u Kanadi. Diplomirao je te je zaređen za svećenika 2002. godine, a već dugi niz godina obnaša dužnost studentskoga kapelana. Član je povjerenstva za pastoral mladih Hrvatske biskupske konferencije, kao i Hrvatske salezijanske provincije. Drži brojna predavanja, tribine, seminare i duhovne obnove na kojima se uvijek traži mjesto više.

Dođimo i duhovno se obnovimo, pozivaju iz Župe Međugorje.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Moj don stojić obnovumedugorja trebate naj prija početi od tog mjesta jer ljubavi u tom mjestu nema jer rodbine se posvađali zato vas molim obnovi te duhovnu u tom mjestu

  • pa jeli ti vidiš dobro ? šta ti nije jasno ?? pa upravo će u Međugorju držati … jooj jes neko tupavo čita, a jeli pajdo ko u Širokom je sve ‘bajno’ i sve ‘cvjeta’ po pitanju duhovnosti i ‘ne postoje’ svađe rodbine i to što navodiš za Međugorje, licemjeru jedan pođi prvo od sebe i od svoje sredine, ne sekiraj se ti za Međugorje, već reci don Damire meni prvo treba duhovna obnova …kao i svima nama, a pogotovo Širokom koji je gori od Međugorja 10 puta zato jer je licemjerniji, sve gluma ‘velikih’ katolika i ‘velikih’ domoljuba, a u kući sve po spisku prvom ili prvoj ..

  • ovo širokobriješko licemjerstvo je možda među najvećim licemjerstvima u Hercegovini zasigurn, sve rvatine sve misari katolici sve frama ovo ono, — ali statistike govore nešto drugo i nešto što je poražavajuće, razvoda u zadnje dvije godine što nikad u povijesti ove sredine nije bilo, kriminala, droga, tučnjave (neke još uvijek neriješene), ubojstva, samoubojstva, da ne nabrajam dalje, dakle Široki i narod Širokog prije svega treba veliku duhovnu obnovu

    • Može li bilo što u Hercegovini biti pozitivno? Bilo što da se događa, nađu se neki ANONIMNI ili s nekim drugim skrivenim nazivima i toliko sve omalovažavaju da mi ih je često žao. Sada smetaju duhovne obnove u Kočerinu i Međugorju. Akoi nekome smetaju, neka ih zaobiđu. Pustite na miru one kojima to treba, a trebat će i vama . Samo da ne bude, ne daj Bože, kasno.

  • Može li išta biti u Hercegovini da se ne jave neke osobe s popularnim ANONIMNO i ne obezvrjeđuju sve što se događa. Smeta vam duhovna obnova u Kočerinu, smeta u Međugorju. Ako vam smeta, ne morate ići, ali pustute one koji žele. Ne trebaju nam vaši komentari ni vaš negativigluk, ma što da se događa.

  • Žetva je velika a zetioca je mal.,Mnogo je pozvanih, a malo odvazanih). I Ne sudi da ne BUDES sudjen,mjerom kojom mjeriš i tebi Ce se mjeriti….)Amen

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.