Domagoj Bošnjak za Jabuku: Zadar je bio najbolja opcija! – Jabuka.tv

Domagoj Bošnjak za Jabuku: Zadar je bio najbolja opcija!

Domagoj Bošnjak službeno je postao novi igrač Zadra. 20-godišnji Širokobriježanin tako se ponovno vratio u Višnjik nakon što je proteklu sezonu ABA lige igrao u Zadru kao posuđeni igrač Širokog.

Mladi hrvatski reprezentativac u Zadar odlazi kao slobodan igrač te je sa Zadrom potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja.

”Nije bilo nikakvih prepreka za moj odlazak u Zadar i jako sam zahvalan svom matičnom klubu. Bilo je još nekih opcija, ali procijenio sam da je ponuda Zadra najbolja opcija. Uvelike mi je u odluci pomoglo to što sam bio u Zadru i prošle godine pa sam veoma upoznat s ekipom i načinom na koji klub funkcionira”, izjavio je za portal Jabuka.tv novi igrač Zadra Domagoj Bošnjak.

Bošnjak u Zadru nije jedini Širokobriježanin, u klubu je od prošle polusezone i 23-godišnji Boris Barać, mlađi brat Stanka Baraća, a nazočnost igrača s kojim je godinama igrao i trenirao u Širokom Brijegu svakako će dobro doći Bošnjaku.

”To što je Boris sa mnom u Zadru sigurno puno znači, poznajem ga odavno i dugo smo zajedno igrali. Također, ostatak ekipe stvarno dobro poznajem od prošle sezone, tako da mi odlazak u Zadar ne predstavlja veliku prepreku kada je u pitanju upoznavanje s ostatkom momčadi i uigravanje,” rekao je Bošnjak u razgovoru za portal Jabuka.tv.

Ovim transferom veoma su zadovoljni u Zadru, a riječi hvale o mladom Širokobriježaninu imao je i sportski direktor kluba Branko Skroče.

”Boki je jedan veliki pozitivac koji dobro poznaje ovu momčad, a zadovoljan je i trener Ante Nazor jer će na raspolaganju imati jednog pravog profesionalca,” izjavio je Skroče.

Zadar u srijedu na Višnjiku igra zatvorenu trening utakmicu sa Splitom, a Bošnjak, koji već određeno vrijeme trenira u Zadru, bit će na raspolaganju treneru Nazoru za taj susret.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.