Doljani otvoreni samo za državljane Europske unije

Na cestama u Bosni i Hercegovini nema dužih zastoja u odvijanju prometa. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke povećana je opasnost od odrona zemlje ili kamenja. Vozači se mole za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na cesti.

Povremene polusatne obustave prometa, zbog deminiranja terena, aktualne su na dionici M-1.8 Lončari-Orašje (u blizini mjesta Dusine).

Zbog izvođenja minerskih radova, svakodnevno u vremenu od 14.00 do 14.30 sati, dolazi do obustave prometa na dionici M-16 Banja Luka-Jajce (na lokalitetu Bočac).

Počeli su sanacijski radovi na dionici M-16.2 Prozor-Jablanica. Promet se za vrijeme izvođenja radova odvija jednom trakom naizmjenično uz postavljenu privremenu signalizaciju.

Zbog sanacijskih radova, sporije se prometuje i na dionicama autocesta A-1 Lepenica-Tarčin (na izlazu iz tunela Grab) i Banja Luka-Bosanska Gradiška (lokalitet petlje Mahovljani), zatim magistralnih cesta: M-16.4 Bugojno-Novi Travnik, M-17 Jablanica-Mostar, M-18 Živinice-Šićki Brod i M-5 Bihać-Izačić, kao i cesta na području Prozora (M-16.2), Olova (M-18) i Livna (M-6.1).

Zbog kvara na informacijskom sustavu u Hrvatskoj, na graničnom prijelazu Doljani-Metković prometuju samo državljani Europske unije.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: