Dokument Armije BiH: Hrvatsku djecu i žene treba odvesti u logore

Bošnjačka politika, u suradnji s pojedincima u bh. pravosuđu, već godinama pokušava nametnuti tezu kako tzv. Armija BiH nije imala logore, nego da se radilo o sabirnim centrima. Iako tisuće hrvatskih logoraša svjedoče o strahotama tortura u tim logorima, ubojstvima, silovanjima, bošnjačka strana i dalje negira te činjenice i inzistira na priči o sabirnim centrima.

Ipak, dokumenti tzv. Armije BiH jasno potvrđuju kako je bošnjačka strana organizirala logore za Hrvate i Srbe. Samo jedan dokument, koji danas donosimo, može biti osnova za brojne sudske procese, piše Večernji.ba.

Osim što se u njemu naređuju ubojstva čelnika HVO-a i HDZ-a u Žepču, spominju se logori u koje treba odvoditi hrvatsku djecu i žene. “Na pravcu napada sve što je ustaško spaliti, djecu i žene pritvoriti u logoru u Vitlacima, a muškarce pobiti“,  stoji u naređenju koje potpisuje Galib Dervišić.

 

 

Također se u dokumentu navodi kako odmah po ulasku u Žepče treba pristupiti likvidaciji hrvatskih zapovjednika i čelnika HDZ-a. Monstruozne naredbe o likvidacijama i etničkom čišćenju Žepča, na svu sreću, nisu provedene jer su hrvatske snage pružile otpor kojem se tzv. Armija BiH nije nadala. U protivnom, taj grad bi se, sudeći prema ovim podacima, pretvorio u jedan veliki koncentracijski logor. Ili, kako to kaže bošnjačka politika, sabirni centar.

Zanimljivo je kako ti dokumenti nikada nisu bili zanimljivi tužiteljstvima, osobito haaškom koje se ovih dana hvali svojim “uspjesima“. Na stotine takvih dokumenata jasno govore o tome kako je tzv. Armija BiH na području koje je kontrolirala planirala etničko čišćenje Hrvata i Srba u cilju stvaranja etničko čistog teritorija i muslimanske države. I dokumenti koji su objavljeni prije nekoliko dana jasno pokazuju kako je cilj poduzeti akcije kako bi se formiralo Islamsku državu na području BiH.  Ali sud nikada nije procesuirao te slučajeve i javnosti se danas pretvara da oni nisu postojali – rekli su nam naši sugovornici.

Prema dostupnoj dokumentaciji, tzv. Armija BiH je na području BiH imala 331 logor. Prema službenim podacima, 14.450 Hrvata prošlo je kroz logore tzv. Armije BiH. Više od 10.000 logoraša bili su civili, dok je tzv. Armija BiH u logorima imala oko 4000 pripadnika HVO-a.

Hrvati su u logorima tzv. Armije BiH prošli užasne terore. Sramni pokušaj prikrivanja povijesnih činjenica od domaćeg pravosuđa naišao je na osude hrvatskih udruga, ali nije privukao veliku pozornost hrvatske politike u BiH, što predstavlja veliki problem. Još uvijek se čeka domaće pravosuđe logore tzv. Armije BiH tretira na takav način.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Zanimljivo da nitko od ” moralista” ne komentira ovaj članak,sa ovom zastrašujućom slikom,koja opet jednostavno pojašnjava tko su zapravo muslimani…Slika u kojoj dominira musliman sa zavezanim pobijenim zarobljenicima…
    Hrvati progledajte i osvjestite se i bdijte…
    ISLAM NAS ŽELI UNIŠTITI,I SVAKI JE MUSLIMAN JEDANKO ZAO,u genima.im je prevrtljivost.

  • Ne tako davno su tlacili nase pradjedove,djedove i bake,ne kaze ona stara uzalulud srbin ubojica,turcin ulizica,hrvat izdajica.Na zalost tako ce i ostati jer Europa je u postupku islamizacije.Ko falan izbjeglice a put s bliskog istoka do europe su placali 10000$ pa milion ljudi u godini otkud lova.Politika kupljena vidimo sad po svemu.Nije narod glup al ne mozemo mi stoka sitnog zuba na zalost protiv toga.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.