Đoković ne odustaje, otkrio je dva svoja cilja u karijeri – Jabuka.tv

Đoković ne odustaje, otkrio je dva svoja cilja u karijeri

Nakon poraza od Rafaela Nadala u finalu Roland Garrosa, prvi tenisač svijeta Novak Đoković zaostaje tri Grand Slama za Nadalom i Rogerom Federerom koji ih imaju po 20.

Ipak, prvi tenisač svijeta ne odustaje od svojih ciljeva, a to je da na završetku karijere ima najviše titula na Grand Slamovima i da bude “povijesni broj 1”.

Da mislim da je prekasno da ih stignem, danas bih završio karijeru, ali pošto ne mislim tako, nastavit ću dalje tako dugo dok ću imati goriva u nogama i ljubavi prema sportu. Iz dana u dan želim biti bolji tenisač, rekao je Đoković, prenosi HRT.

Ušao sam u četvrto desetljeće života, no mene, Nadala i Federera su već nekoliko puta svi umirovili. Tako da ne dozvoljavam da me poljuljaju razne spekulacije i ovakve situacije, dodao je prvi tenisač svijeta te nastavio o svojim ciljevima.

Imam veliku želju i dalje igrati tenis, a i imam iste profesionalne ciljeve – najduže provedenih tjedana na broju 1 i Grand Slamovi. Kada ostvarim prvi, za koji se nadam da bi ga mogao sljedeće godine, namjeravam se potpuno posvetiti Grand Slamovima i svu pažnju usmjeriti na njih. Naravno, neće biti velika razlika jer su i sad najbitniji, ali bit će određenih promjena u rasporedu i pristupu slaganju kalendara, zaključio je Đoković.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.