Dodikove novogodišnje želje: Nadam se da ćemo se konačno vratiti normalnom životu i radu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim građanima BiH novu 2021. godinu, sa željom da bude bolja i uspješnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju koronavirusa koja je iz korijena promijenila živote svih ljudi u svijetu.

Želim da predstojeća godina bude što ljepša, a da ovu 2020. što prije zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uvjeren sam da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnijela brojne živote i čije su crne brojke obilježile godinu za nama, istaknuo je Dodik.

On je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svijetla točka tijekom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mjere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže, priopćeno je iz ureda predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost, poručio je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima sretnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, osobnu i obiteljsku sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu.

S vjerom u bolju budućnost, još jednom molim sve ljude da čuvaju svoje zdravlje, poštuju preporučene epidemiološke mjere, te da predstojeće blagdane provedu u krugu svojih najbližih, naglasio je Dodik.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.