Dodik i Dačić najavili integriranje RS-a i Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić imaju planove za nacionalno integriranje ovog bosanskohercegovačkog entiteta i susjedne države.

Srbijanski šef diplomacije dodatno je zaprijetio kako njegova zemlja “neće sjediti prekriženih ruku” ako ocijeni da su Srbi u BiH ugroženi.

Dodik je tijekom puštanja u promet završne dionice autoceste između Banje Luke i Doboja rekao da je to projekt nacionalne integracije i da od toga ne treba bježati.

Dodik na otvaranju autoceste: “Kad ne može Dan RS-a, evo im kroz srce RS-a 9. januar”

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Srbi iz BiH su najvise ugrozeni od Dodika i ovih cetnicki organizacija,ako ocete avanturu i da nas dizete na oruzje,bujrum,pa cemo vidjeti cija mati crnu vunu prede.

    3
    4
    • Jedini vam je argument da imamo vase putovnice ali sigurno se jedete iznutra kad se na 49% se pjeva ovo je srbija a na 28% oj hrvatska mati … sta ces nije ti lako de apaurina malo

    • bude li se dizalo oružje, izvolite pa ga sami dižite na njih, mi hrvati smo valjda opametnuli pa ćemo reći onu staru Alijinu kada se vi i srbi počmete tući “Ovo nije naš rat!” … sjećaš se kad je on to rekao nakon što su četalji spalili Ravno kod Neuma koje svojatate kao tobože neko bosansko more.. zadnji put smo vas branili pa dobili nož u leđa, sada vam se ne bi trebali mješati, riješite to sa srbima sami i to bez popunjavanja kampova po moru da nas ne bi tužili za UZP zbog primanja izbjeglica! … ne daj Bože rata ali si razumio sve

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.