Dodik: Banja Luci ništa neće nedostajati

Milorad Dodik, lider SNSD-a, poručio je da Banja Luci ništa neće nedostajati ni ubuduće, što se tiče SNSD-a i Republike Srpske.

On je istaknuo kako će u okviru nadležnosti koje imaju institucije Republike Srpske i Skupština grada Banja Luke biti nastavljena izgradnja ovog grada i SNSD će sve učiniti da on bude lijep.

Uživat ćemo u tome kad bilo tko dođe sa strane i kaže nam da imamo lijep grad, čist i uredan. Ako novi gradonačelnik otkaže ugovore za čišćenje, to pripada njemu, ne pripada nama. Jasno sam rekao da mi je žao u Banja Luci izgubiti mjesto gradonačenika, mi smo napravili potpuno novi grad, ali nisam glup da ne razumijem što su politički protivnici.

On je imao metodu preko koje je uspio to uraditi. Moje je reći da je sve uredu i legitimno. I izašao sam prvi od lidera i rekao kako je sve fer i pošteno. Ali imam isto tako svoje pravo reći šta mislim. Ja nisam licemjerni poltičar koji bi dogmatski izašao i počeo pričati nešto drugo, rekao je Dodik, pišu Nezavisne.

On je naveo kako su s kandidatom SNSD-a za gradonačelnika Banja Luke Igorom Radojičićem razgovarali o nekim projektima i investicijama koje bi trebalo raditi u gradu.

Ako ste bili dosljedni i iščitali sve, onda ste mogli vidjeti da sam rekao da ćemo nastaviti raditi na našim projektima, a da gospodin (Draško Stanivuković) koji je pobijedio ima pravo na svoj program, poručio je Dodik.

Lider SNSD-a je objasnio kako ova stranka ima skupštinsku većinu koja odlučuje o svemu: od proračuna do imenovanja svih načelnika odjela, do imenovanja direktora javnih ustanova, pa do donošenje programa rada.

Dodik razočaran porazom u Banja Luci: Od ponedjeljka sam ja predsjednik Gradskog odbora stranke

(www.jabuka.tv)7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.