Dodatno ublažavanje mjera u ŽZH

Na 49. izvanrednoj sjednici Županijskog stožera civilne zaštite održanoj 8. lipnja 2021. godine pod predsjedanjem zapovjednika Zdenka Ćosića donesena je Zapovijed kojom je izvan snage stavlja Zapovijed o obveznom nošenju zaštitnih maski u zatvorenom prostoru.

Obvezno je nošenje zaštitnih maski u zdravstvenim i ustanovama za stare i nemoćne osobe.

Ovom Zapovijedi izvan snage se stavlja Zapovijed o ograničenju broja osoba na organiziranim okupljanjima.

Zadužuje se Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke da prati i procjenjuje epidemiološku situaciju na području Županije Zapadnohercegovačke, te da utvrđuje preporuke na sprječavanju širenja koronavirusa, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Ma rade kako im pase te otvore,zatvore ,prave od nas budale a mi sve i da hocemo ne mozemo nista,jedino upasti u centralu WHO a i opet ne bi mogli nista ,ovo je mucenje

  • E sada bi se mogle pocet i lijeciti druge puno ozbiljnije bolesti od ovog kvazi virusa,ovo je zalosno sto se radi narodima diljem svijeta ,uništava ih se i fizički i psihički ,dok netko nazalost ,profitira i iz sigurnosti promatra ,dok mi tonemo ,da sad kada zahladi opet isto ,pa dokle vise

  • Jee,a sta Ce biti na jesen,has,opet isto, stvarno nadam se da nismo tolke budale pa da im opet toleriramo i postujemo mjere kad samo zatvaraju,otvaraju kako im. se prohtije ,dajte molim vas,dosta smo trpili,vise necemo,vidjet cemo sta ce biti na jesen..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.