Dobra vijest za navijače Širokog, Cipetić nije teže ozlijeđen – Jabuka.tv

Dobra vijest za navijače Širokog, Cipetić nije teže ozlijeđen

U 10. minuti pripremne utakmice između Širokog Brijega i Željezničara (1:1) mnogi su ostali zabrinuti nakon vrlo oštrog prekršaja Antonia Pavića na Branimiru Cipetiću i udarca u stopalo.

Dvadesetčetverogodišnji desni bočni igrač NK Široki Brijeg s bolnom grimasom na licu u vozilu liječničke službe odvezen je prema svlačionici, a vrlo brzo nakon toga i na snimanje u SKB Mostar.

Ipak, nekoliko sati kasnije stigle su dobre vijesti za navijače Plavo-bijelih. Prema prvim informacijama, koje je za klupsku stranicu potvrdio klupski liječnik dr. Marko Vranjković, ne radi se o ozbiljnoj ozlijedi, ali će mladi Splićanin morati mirovati nekoliko dana.

Kako je primio uistinu žestok udarac, nismo htjeli ništa prepustiti slučaju pa smo odmah otišli snimiti situaciju. Srećom, rendgenska snimka je pokazala kako nema frakture i time potvrdila naša nadanja. U pitanju je samo kontuzija (natečenje) stopala i našemu igrač sada slijedi nekoliko dana stanke, a onda ćemo ga polako vraćati u trenažni proces, kazao je dr. Marko Vranjković.

Široki i Željezničar remizirali na Pecari, domaće brine ozljeda Cipetića

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.