Djed Mraz uveseljava mališane na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu

Na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu će od danas, pa sve do završetka Marketa, svakog dana boraviti Djeda Mraz, čiju je ulogu i ove godine preuzeo poznati bh. dječiji pisac Fahrudin Kučuk, autor brojnih romana za djecu, zbirki pjesama, priča i slikovnica (Patuljak Dado iz Popova Gaja, Potraga za patuljcima, Tahna zvjezdane sobe).

Djed Mraz će se u svojoj Coca Cola kućici družiti s gostima radnim danom u vremenu od 16 do 20 sati, a vikendom u terminima od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati.

Roditelji u suvenirnici Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa mogu kupiti i paketiće, koje potom mogu predati Djeda Mrazu kako bi ih on uručio njihovim mališanima, dok sve to može ovjekovječiti fotograf Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Prošle godine se sa Djeda Mrazom tijekom Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa družilo i slikalo nekoliko tisuća sarajevskih mališana. Sigurno će i ove godine djeca rado pohrliti upoznati Djeda Mraza, a fotografije će se moći pogledati i na Facebook stranici Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja – ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Veleposlanstva Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o događanjima i program izvođača možete naći na službenoj web stranici Marketa (www.sahm.ba).

bozic_sajam_1

bozic_sajam_2

bozic_sajam_3

bozic_sajam_4

bozic_sajam_5

bozic_sajam_6

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.