Božićni sajam na platou Park&Shopa na Tromeđi

U blagdanskoj atmosferi Park & Shop-a  na Tromeđi od 18. do 24. prosinca održat će se Božićni sajam koji će biti odlična prilika za najpovoljniju kupovinu blagdanskih  poklona, prirodne kozmetike, šarenih ukrasa, rukotvorina, predmeta izrađenih od drveta, suhomesnatih proizvoda, vina, sireva,  maslinova ulja, te medarskih proizvoda.

Najmlađe posjetitelje sajma obradovat će bogat zabavni program: mađioničarske predstave, facepainting, modeliranje balonima, te kreativne radionice u zabavnoj igraonici centra.

Zabavni program će dodatno obogatiti i FRAMA Međugorje, a mališani će svakodnevno imati priliku družiti se i fotografirati  sa  Djedom Božićnjakom i maskotom Lino.

Ljubitelji toplih napitaka moći će uživati u okusima Podravka čajeva.

Ova sajamska manifestacija koja će se moći posjetiti svaki dan od 13 do 21 sat, završiti će na Badnjak humanitarnom akcijom prodaje kuhanog vina u kojoj će poznati Hercegovci, poput tenisača Ivana Dodiga i pjevačice Pamele Ramljak, nastojati prikupiti što više novaca  za Udrugu “Marija vrata nebeska-obiteljski centar papa Ivan Pavao II. na Vionici koja skrbi o nezbrinutoj djeci.

Budite i vi dio ovog prekrasnog događaja i razveselite sebe i druge.

Sponzor sajma je HT Eronet, a zabavnog programa  Podravka.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.