Discovery Channel snima u Mostaru

Discovery Channel snimit će reportažu u Mostaru o ”Balkan cave summitu’ – tradicionalnoj manifestaciji koja u grad na Neretvi privlači ljubitelje speleoronjenja.

Kako je za Bljesak.info rekao Zoran Vlaho iz ISS-a, ekipa Discoveryja stiže u Mostar u četvrtak navečer, te bi tri dana trebala snimati poljskog prvaka u ronjenju koji će roniti po špiljama na području Mostara.

Inače, “Balkan cave summit” ove godine u Mostar je privukao ronioce iz 15 europskih država, koji će istraživati špilje na lokacijama Buna, Bunica, Crno Oko, Crno Vrelo, Jasenica – Bezdan, Kajtazovina i Vrioštica.

Prenosimo vam dio atmosfere sa cave summit-a koji se ovih dana odrzava u nasem Mostaru i jos uvijek traje.Slike naseg…

Posted by ISS-Interventna Spasilačka Služba Mostar on 27. kolovoz 2015

Tradicionalni skup speleo i tehničkih ronilaca iz cijele Europe u Mostaru organiziraju RK Neretva, ISS Mostar i Reef Nova Gorica, ”Balkan cave summit” traje do 30. kolovoza, piše Bljesak.info

”Ronjenje u prekrasnim kraškim izvorima, prezentacije najvećih proizvođača ronilačke opreme, kao i zanimljiva predavanja ronilaca svjetskog glasa i ovaj put će Mostar staviti na svjetsku ronilačku mapu i pronijeti glas o ljepotama našega kraja širom Europe”, kažu organizatori.

(www.jabuka.tv | Foto: Krzysztof Starnavski)

Komentiraj: