Direktor PSG-a: Nećemo raditi velike tranfere na ljeto

Ako je vjerovati direktoru PSG-a Leonardu, francuski klub neće raditi potrese na tržištu igrača ovog ljeta.

Od Francuza smo navikli da pomognuti petrodolarima redovito ruše rekorde u prijelaznim rokovima, ali je koronakriza klub koštala oko 200 milijuna eura štete i to će se vidjeti na aktivnosti u prijelaznom roku.

Ono što se dogodilo je dotaknulo cijeli planet, ali će se također osjetiti na tržištu transfera. Financije klubova su pogođene i to uključuje i nas. Ljudi govore da smo izgubili oko 200 milijuna, i to je vjerojatno vrlo dobra procjena. Ne vjerujem da će biti transfera od sto milijuna eura. Nitko si ne može dozvoliti da potroši takav novac, pa čak ni mi. Pretrpjeli smo vrlo velike gubitke u klubu, kazao je Leonardo.

No to ne znači da PSG neće tražiti načine na poboljšati kadar. Kao i kod ostalih ekipa koje nemaju velika sredstva na raspolaganju, više će na sebe preuzeti skauting i prepoznavanje jeftinijeg talenta, piše Sportnet.

Morat ćemo biti kreativniji i nalaziti rješenja koja nisu preskupa. Bez obzira na one koji odlaze, naša ekipa uz nekoliko preinaka može ostati kompetitivna, kazao je Leonardo koji se tako indirektno osvrnuo na to da iz kluba na ljeto odlaze Thiago Silva, Edinson Cavani i još nekolicina igrača.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.