Dino Merlin večeras ispod Starog mosta: Mostar ima posebno mjesto u mom srcu – Jabuka.tv

Dino Merlin večeras ispod Starog mosta: Mostar ima posebno mjesto u mom srcu

Osamnaest godina čekali su Mostarci na nastup najveće balkanske zvijezde u njihovom gradu. Čekanje je došlo kraju,u subotu od 21 sata ispod Starog mosta Dino Merlin održat će koncert za pamćenje.

Dino je kazao da večerašnji nastup nije običan koncert za njega.

Radujem se nakon toliko godina svirati u Mostaru, gradu koji ima posebno mjesto u mom srcu. Održati koncert pod Starim mostom, toj najljepšoj bosanskohercegovačkoj veduti, predstavlja iznimnu čast i privilegiju. Uvijek pokušavamo dati najbolje od sebe, a ovaj put smo se posebno spremili kako bi bili na visini zadatka i trenutka. Nadam se da ćemo moja publika i ja zajedno uživati, izjavio je za Klix.ba Dino Merlin.

Organizator manifestacije “Mostarsko ljeto 2018” i koncertna organizacija Stage Art obavještava sve posjetitelje da se ulazi otvaraju u 19:00 sati. Posjetitelji s ulaznicama za zone PARTER, FAN PIT kao i VIP1, VIP 2 i VIP 3 ulaze kroz ulicu Gojka Vukovića, dok posjetitelji s ulaznicama za zonu VIP A ulaze kroz Stari grad pored restorana “Šadrvan”.

Mole se svi posjetitelji, kao i turističke agencije koje imaju organizirane dolaske autobusima, da pronađu parking prostor koji nije u blizini Starog grada, kao ni u pristupnim ulicama Starog grada, a radi izbjegavanja gužvi.

Dođite da zajedno uživamo u predivnim pjesmama Dine Merlina, poručio je organizator koncerta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.