Dinamovi igrači kupuju navijače

Sramotna vijest o brojci od 4.683 maksimirska navijača na utakmici Lige prvaka protiv Porta obišla je nogometni svijet. Kako se to ne bi dogodilo i protiv PSG-a, Dinamo svojim navijačima nudi nevjerojatnu ponudu.

Modri igrači jednog će navijača koji će doći bodriti Dinamo protiv PSG-a novčano nagraditi. Riječ je o svoti od milijun kuna, a nagradni fond skupili bi sami nogometaši. Ideja je navodno pala na pamet Mateu Kovačiću, a primljena je s oduševljenjem.

Hoće li Mamićev Dinamo uspjeti na ovaj način podići brojku i izbjeći još jednu navijačku blamažu, vidjet ćemo već u petak kada počinje prodaja ulaznica za utakmicu 3. kola u kojem na Maksimir stižu Ibrahimović i društvo.

Cijene karata su identične kako i prošli put, sjever i jug koštaju 200 kuna, istok i zapad gore 300, a najskuplja je kao i obično ona za zapad dolje u iznosu od 400 kuna.

No, imajte na umu, Modri vam ovoj put ne nude samo 90 minuta spektakularnog nogometa i poslasticu u kojoj će gledatelji imati priliku vidjeti Ibrahimovića i zvijezde PSG, ovaj put dolazak na Maksimir nudi vam mogućnost da postanete milijunaš, i to da čak ne trebate odgovoriti na 15 pitanja kao u popularnom kvizu. (Sportski.net)

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • kad to radi medveščak onda je to dobar marketing a kad to radi dinamo , onda većina novinara traži senzaciju i piše to na način kao u naslovu. Sramotan naslov i tendenciozan

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.