Dinamo u velikim problemima, nakon Mamića zbog korone otpala još četvorica igrača | Jabuka.tv

Dinamo u velikim problemima, nakon Mamića zbog korone otpala još četvorica igrača

Nakon Zorana Mamića, novi šok u Dinamu. Osim trenera, pozitivna su još četiri igrača na koronavirus!

U utorak je, osim trenera, bio pozitivan jedan igrač, a sad su “pala” još – četvorica. Dinamo će biti strašno oslabljen za utakmicu protiv Wolfsbergera, a nakon posljednjih rezultata testiranja. Imena zbog tajnosti podataka ne možemo objaviti, javljaju Sportske novosti.

Špekulira se da je moguće da je put u Rusiju bio koban, da domaćini u hotelu nisu baš provodili određene mjere zaštite (djelatnici su bili bez maske), a upravo se nakon Moskve dogodila iznenadna provala virusa u svlačionicu Dinama.

Dinamo je u Rusiju uzeo vrijedan bod, ali je korona zbog te utakmice očito “pokosila” hrvatskog prvaka, zaražena su dva fizioterapeuta, jedan ekonom, od utorka znamo da je “pao” još jedan član stručnog stožera, a ukupno pet igrača neće biti na raspolaganju – pomoćnom treneru.

Zbog problema s ramenom još ranije je otpao Kevin Theophile-Catherine i bit će ovo sad jako težak zalogaj protiv momčadi koja je deklasirala Feyenoord u prošlom kolu…

Zoran Mamić neće voditi ključnu utakmicu Dinama u Europskoj ligi

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Ali, ali, ja sam mislio da samo Široki tjeraju da igra iako ima zaraženih igrača? Šta je sad ovo, zar ovaj FSBIH ima toliko utjecaja i u UEFI?!?!

Komentiraj: