Dinamo demantirao Avaz: “Halilović je izabrao Hrvatsku i to poštujte!”

Iako je već dugo vremena prošlo otkako je talentirani Dinamov veznjak Alen Halilović izabrao nastupati za reprezentaciju Hrvatske, s vremena na vrijeme još uvijek se po medijima povlači to pitanje.

Dopisnik Avazovog “Sporta” bio je u Vaduzu gdje je Halilović s Hrvatskom igrao protiv Lihtenštajna. Dopisnik se uslikao s mladim Halilovićem koji mu je navodno izjavio ovo:

“Nije me nikad nitko kontaktirao iz NS-a BiH, a Bosnu nitko ne voli kao ja. Jednostavno, ne dam da je netko voli više od mene. Imaju neke stvari koje nisam smio prekršiti. Molim svu bh. javnost, navijače… da me razumiju. Od srca želim mojoj Bosni da se kvalificira u Brazil.

Ipak, odmah je reagirao sam Dinamo koji preko svoje službene stranice tvrdi kako “Alen Halilović nije autor tih izjava niti je ikada izjavio nešto slično za taj ili bilo koji drugi medij”.

“Alen je 17-godišnji talentirani igrač Dinama i Hrvatske te moli da ga se ne spominje u sličnom kontekstu kao u ovom slučaju nego ga se pusti da u klubu i reprezentaciji dalje razvija svoj bogomdan talent. Naš ofenzivni vezni igrač poštuje i cijeni sve igrače, klubove i reprezentacije, ali o toj temi se već puno previše pisalo i moli da se poštuje njegov odabir, a to je Hrvatska”, stoji u priopćenju Dinama.

(Bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.