Diler pokušao pobjeći pa se Golfom zabio u policijski automobil

Brčanska policija je u srijedu nakon planskih aktivnosti koje su podrazumijevale prikupljanje informacija i dokaza usmjerenih na smanjivanje narkotičkih sredstava na području Brčko distrikta BiH, provela završne radnje na realizaciji akcije kodnoga naziva “Razbijač” te pronašla i oduzela više od 1,5 kilograma marihuane.

Aktivnosti su provedene u skladu s naredbom Osnovnoga suda Brčko distrikta BiH i pod nadzorom Tužiteljstva Brčko distrikta BiH, naveli su iz Brčanske policije te precizirali da je lociran A. T. (1991) s područja Brčkoga, te je pretresen njegov automobil.

>> Pročitajte i: Mostarac uhićen s marihuanom

No, A. T. je u namjeri da spriječi policiju u pretresu te se udalji s mjesta gdje je zaustavljen, svojim Golfom 2 udario u službeni policijski automobil.

Tom prilikom je došlo do ozljeđivanja policijskih službenika, koji su zadobili lakše ozljede, dok je na vozilima nastupila materijalna šteta. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a protiv A. T. će biti podnesen izvještaj Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo sprečavanje službene osobe u obavljanju službene radnje, priopćili su iz brčanske policije te pojasnili da su provodeći dalje radnje u ovoj akciji, izvršeni pretresi kuće i dvorišta koji A. T. koristi u ulici Rajfeta Ahmetbašića te pronašli više od 1,5 kilograma marihuane, te digitalnu vagu i mobitel.

Preliminarnim vještačenjem nađene materije utvrđeno je da se radi o marihuani, naveli su iz policije te dodali da su tijekom akcije u prostorije Policije Brčko distrikta BiH privedene tri osobe, no nakon kriminalističke obrade uhvaćen je A. T.

Policija Brčko distrikta BiH će tijekom dana A. T. predati Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprječavanje službene osobe u obavljanju službene radnje.

(Oslobođenje)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.