Digitalni Horizonti: Virtual Expo u sklopu kampanje FSRE Sveučilišta u Mostaru

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) Sveučilišta u Mostaru, u sklopu svoje kampanje ”Upiši zanimanje budućnosti. Postani inženjer!”, sa zadovoljstvom poziva učenike srednjih škola koji žele da postanu inženjeri na ”Digitalni Horizonti: Virtual Expo”.

Ovaj virtualni događaj pruža izuzetnu priliku da se iz prve ruke sazna više o studijskim programima koji otvaraju put ka inženjerskim zanimanjima budućnosti.

Datumi održavanja (12:00 sati preko platforme Google Meets):

  • 26. ožujka 2024.
  • 25. travnja 2024.
  • 16. svibnja 2024.

Kako se pridružiti: Da biste se pridružili virtualnom događaju ”Digitalni Horizonti: Virtual Expo”, samo unesite poveznicu https://meet.google.com/whr-gcnu-cwf u vaš internet pretraživač i odaberite ”Ask to Join”. Po odobrenju domaćina, možete aktivno koristiti chat za postavljanje pitanja i mikrofon te zvučnik za sudjelovanje u diskusijama.

Ovaj događaj nudi uvid u ono što FSRE čini vodećim izborom za studiranje inženjerstva, uključujući pregled studijskih programa, istraživačkih projekata i inovacija. To je savršena prilika da izravno razgovarate s profesorima i studentima, i da dobijete sve informacije o tome što vas očekuje kao budućeg studenta inženjerstva.

Studiranjem na FSRE budući studenti ulaze u srce modernog inženjerstva, gdje se strojarstvo, računarstvo i elektrotehnika međusobno isprepliću, stvarajući temelje za najtraženija zanimanja budućnosti. Ova jedinstvena kombinacija područja nudi pristup vodećim tehnološkim inovacijama i neograničenim mogućnostima u dizajnu, proizvodnji, energetici, komunikacijama i automatizaciji.

Na FSRE, programi su dizajnirani da pruže studentima duboko razumijevanje teorije uz praktičnu primjenu, pripremajući ih za izazove i prilike koje nosi budućnost. Izborom studija u bilo kojem od ovih područja, uključujući dinamičan svijet IT-a, studenti ulaze u multidisciplinarno okruženje gdje se znanje iz jednog područja besprijekorno spaja s drugima, potičući razvoj inovacija koje oblikuju naš svijet.

Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu fakulteta.

Budite dio inovativne budućnosti s FSRE – Vaš put prema uspješnoj inženjerskoj karijeri počinje ovdje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.