Brojne ulice u Mostaru bit će zatvorene

Povodom održavanja manifestacije ”Mostar Run Weekend 2024.”, koja podrazumijeva polumaratonsku i humanitarnu utrku u dužini od 21 i 4 kilometra, a koja će biti održana u subotu, 23. ožujka, od 8:00 do 15:00 sati, u Mostaru će biti posebna regulacija prometa, a MUP HNŽ će angažirati i maksimalan broj policijskih službenika i materijalno-tehničkih resursa.

Iz MUP-a navode kako će neke ulice biti potpuno ili djelomično zatvorene.

Od 22. ožujka u 21:00 sat pa do 23. ožujka u 15:00 sati potpuno će za promet biti zatvorena Ulica kardinala Stepinca, od raskrižja sa Splitskom ulicom i Ulicom kneza Višeslava, pa sve do raskrižja s Ulicom Ante Starčevića, i to u obje prometne trake.

U subotu, 23. ožujka, od 7:00 do 15:00 sati potpuno ili djelomično bit će za promet zatvorene: ulica od mosta u Vojnom do Raštana, Ulica II. bojne rudničke, Rudarska ulica, Novi most (naizmjenično jednom trakom), Ulica kralja Tomislava, Ulica kralja Zvonimira, Ulica kralja Tvrtka, Ulica Nikole Šubića Zrinjskog, Španjolski trg, Ulica hrvatskih branitelja, Ulica NGM preko mosta Hasana Brkića, Ulica Gojka Vukovića, Ulica Stari pazar, Lučki most, Ulica maršala Tita, Ulica Huse Maslića, Ulica braće Fejića, Most Bunur, Ulica Adema Buće, Ulica Mostarskog bataljona, Most maršala Tita, Trg Musala, Lacina ulica, Ulica X. hercegovačke brigade, Carinski most , Ulica kardinala Stepinca do Tržnog centra Mepas Mall.

Apeliramo da građani u naznačenim razdobljima prilagode svoje kretanje i korištenje vozila te poštuju naredbe ovlaštenih i službenih osoba, kao i redara koji će pomagati u reguliranju i zabrani prometa, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • Za pametnjakovića ANTU koji je sigurno uhljebljen negdje na državne jasle a bit će da neće ni biti pod blokadom,ima nas koji moramo i tu subotu doći i vratiti se sa posla.

  • E vala, stvarno..! Obzirom da je i onako kolaps po Mostaru, zbog brojnih ulica koje su već predugo zatvorene zbog radova, mogli ste ove godine i preskočiti ovu manifestaciju!
    Baš me zanima, kuda će prolaziti vozila hitne pomoći !!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.