‘Devedesetka’ ušla u koaliciju sa SDA

Općina Prozor-Rama dobila je novog predsjednika Općinskog vijeća nakon što je na 17. sjednici Općinskog Vijeća smijenjen Omer Manov, inače vijećnik SDP-a, a za novog predsjednika imenovan vijećnik SDA Esad Dželilović.

Novi predsjednik izabran je s 12 glasova ‘za’ i devet ‘protiv’. Za su glasovali vijećnici HDZ 1990 i SDA, protiv su bili vijećnici HDZ BiH, HSP-a BiH i sam dr. Omer Manov. Smjenu dosadašnjeg predsjednika OV Prozor-Rama zatražio je Esad Dželilović ispred kluba SDA.

Na događanja s jučerašnje sjednice reagirao je Županijski odbor HSP-a BiH koji je priopćio kako je ”došlo je do formiranja još jedne u nizu koalicija, ovaj put između HDZ-a 1990 i SDA”.

”U svim demokratskim društvima poželjne su i normalne koalicije sa strankama istog ili sličnog svjetonazora i programa, međutim u ovome slučaju se očigledno radi na zajedničkom osobnom interesu načelnika Joze Ivančevića (HDZ 1990) i predsjednika SDA Esada Dželilovića i njihovom pohlepom za vlašću”, navodi se u priopćenju u kojem se pozivaju članovi i birači HDZ-a 1990 da se ograde od koalicije Ivančević-Dželilović.

”Napominjemo da je načelniku Ivančeviću u šest godina vladavine ovo već peti partner u vođenju vlasti u našoj općini, a nažalost svi znamo kakve „bolesti“ mogu prouzročiti česte ‘promjene partnera”’, navodi HSP BiH Hercegovačko-neretvanske županije.

Inače, općinsko vijeće na ovoj sjednici usvojilo je i Izviješće o ostvarenju prihoda i izvršenju rashoda proračuna općine Prozor-Rama za prva tri mjeseca tekuće godine te Izviješće o radu Doma zdravlja Rama Prozor kao i Izviješće o radu Kulturno-športskog centra Prozor-Rama za prošlu godinu.
Na znanje su primljene i informacije o izvršenoj privatizaciji poslovnih objekata sa sjedištem u općini Prozor-Rama, zatim informacija o izvršenom deminiranju i trajnom obilježavanju minskih polja, zatim informacija Službe za zapošljavanje o stanju nezaposlenosti u toj općini.

Vijećnici su primili na znanje i informaciju o stanju i zaštiti okoliša na području općine Prozor-Rama. U ovoj raspravi poseban naglasak stavljen je na pojavu Q groznice na području općine i najezdi gusjenica.

(Bljesak.info)

Nema komentara

  • znate onaj vic o koki i pivcu kad ju je mislio maznut.. dala bi ona odmah ali veli idem otrčat jedan krug da ne misli da sam laka roba.PROSTITUTKA.tako i ovo šta oćeš otrčali su jedan krug..ni mjesec dana-sram ih bilo.

  • škija. nemaš pojma čović ti je u koaliciji sa svakim samo to nije javno pa imali oči i uši vidiš li da je sve opljačkano i sjebano što ti smeta raguž imaš ti punu zapadnu hercegovinu raguža zaašto njih ne spominju dobro pogledaj oko msebe pa onda nekog kritikuj

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.