Devedesetka će na kampanju potrošiti od 300 do 400 tisuća maraka

Voditelj Koalicije Hrvatsko zajedništvo, predsjednik HDZ-a 1990 i nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH Ilija Cvitanović obratio se u utorak medijima pojašnjavajući navodnu “krađu” slogana ove stranke. Pojasnio je kako je ovaj slogan intelektualno vlasništvo ove stranke.

Hrvatsko zajedništvo je istinsko zajedništvo koje okuplja 12 političkih subjekata i koje će kao takvo nastupiti na ovim izborima. U ovom zajedništvu nema oholosti, bahatosti, isključivosti, prepotencije, istaknuo je Cvitanović osvrćući se na predizbornu kampanju koju će ova stranka početi u četvrtak u ponoć.

Koalicija Hrvatsko zajedništvo kampanju kreće iz Travnika, ispred sjemeništa koje već godinama vodi borbe za rad.

Travnik nikada nije dobio ono što je dobio Mostar, nije dobio to paritetno predstavljanje i zastupanje. Šaljemo poruku da se nikada nećemo odreći niti Travnika, niti jednog područja gdje žive Hrvati, ni Tuzle, Zenice, Posavine, kazao je Cvitanović.

Cvitanović je dodao kako će kampanja njegove stranke koštati između 300 i 400 tisuća maraka.

Iako je ranije bilo najavljeno, Diana Zelenika, kandidatkinja za hrvatskog člana predsjedništva BiH, nije se pojavila na ovoj konferenciji za medije, zbog, kako su kazali, obveza u Sarajevu.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.