Detalji tučnjave u Širokom Brijegu poznati do kraja tjedna

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke do kraja tjedna trebalo bi rasvijetliti detalje tučnjave koja se na Veliku subotu, 31. ožujka 2018. godine, dogodila u Širokom Brijegu, potvrdio je za portal Jabuka.tv Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ŽZH.

Kao što smo i ranije pisali, neposredno prije početka utakmice između NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski Mostar policija je odvela dvije osobe na obavijesni razgovor. Kako doznajemo, jedna osoba bila je iz Mostara, a druga iz Širokoga Brijega. Te su osobe nakon razgovora puštene na slobodu, a policija još uvijek ispituje detalje tučnjave širokobrijeških i mostarskih navijača.

Policija je zatražila i dobila snimke nadzornih kamera koje su mogle zabilježiti događaj te će detaljnom analizom snimki i daljnjim razgovorima pokušati utvrditi detalje i rasvijetliti slučaj tučnjave navijača u Širokom Brijegu. Nakon što se pregledaju video snimke i utvrde sudionici tučnjave, odlučit će se o daljnjim mjerama i koracima, izjavio je za portal Jabuka.tv Dražan Bošnjak.

Kako dodaje Bošnjak, slučaj tučnjave navijača na Pecari trebao bi biti rasvijetljen do kraja ovoga tjedna.

Ružan početak derbija: Tučnjava navijača na Pecari

Podsjetimo, do nereda na Pecari došlo je u subotu oko 13 sati, kada je desetak navijača iz Mostara došlo u neposrednu blizinu stadiona Pecara i započelo sukob i nerede s lokalnim navijačima iz Širokoga Brijega, u blizini kafića “Plavo-bijeli”.

Nakon intervencije policije dio navijača se razbježao, a jedan navijač iz Mostara u tučnjavi je zadobio posjekotine i prevezen je u Dom zdravlja Široki Brijeg.

ŽZH: Pune ruke posla za policiju u proteklim danima

(www.jabuka.tv)