Detalji Rimčeve svadbe u Livnu, duhoviti govori mladenaca, prvi ples

Mate Rimac (33) i supruga Katarina (29) u subotu su se u rodnom Livnu vjenčali i u crkvi. Mladenci su priredili raskošnu svadbu, koje je, prema riječima mladoženje zapravo bila – party.

Samo uživajte večeras, ekipa, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba, ovo je party, veselo je izjavio Mate u svom govoru, a Katarina mu je ubrzo otela mikrofon i nasmijala okupljene:

Može jedna od mlade? Mate voli puno pričati, imam sreće, je l’ da? Spomenuo je drugi govor, neće ga biti. Od mene ide ona najskuplja, iz mog sela, sela do mog sela, od mog do mog sela, a ide ovako – nemojte nam što zamirit, rekla je simpatična mladenka.

Za prvi ples se presvukla

Doktor David Raičković, koji je bio na vjenčanju, objavio je na Instagramu fotografije i snimke sa svadbe, na kojima se vidi govor i prvi ples mladenaca, kao i žuta Nevera okružena balama sijena.

Katarina je na ceremoniji vjenčanja i pri dolasku u salu nosila dugu raskošnu vjenčanicu s puf rukavima, a za prvi ples se presvukla u novu haljinu midi duljine, koja je imala bijeli korzet s naramenicama.

Prema želji mladenaca, za prvi je ples bio zadužen srpski glazbenik Momčilo Bajagić-Bajaga (61), koji je otpjevao svoju “Bademi i so”.

Čestitke mladencima uz prvi ples i puno sreće vam želim u životu, rekao je legendarni rock pjevač. Uz Bajagu je nastupao i bend Zabranjeno pušenje.

Dovezli se u žutoj Neveri

Biznismen i inovator Mate, kojemu tepaju da je “hrvatski Elon Musk”, vjenčao se u kariranom odijelu i bijelim starkama, koje je nosio i na privatnoj ceremoniji prije dva mjeseca u Splitu, piše Net.hr.

Oko staklene sale za vjenčanje bilo je poslagano oko 150 bala sijena, na kojima su uzvanici mogli odmoriti, a drvene palete služile su kao stolovi. Među balama bila je parkirana i žuta Nevera, najnoviji model Rimac automobila, kojim su se mladenci dovezli na vjenčanje.

(www.jabuka.tv) 




9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.